Διαμέρισμα στο Μπατσί

Διαμέρισμα στο Μπατσί


Αν ψάχνετε για διαμέρισμα στο Μπατσί, σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο, θα το βρείτε στα Anemoesa Studio. Το τετράκλινο studio στο Μπατσί είναι όμορφα διαρρυθμισμένο, καθώς διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μεγάλο μπάνιο. Θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε ένα υπέροχο, οικογενειακό πρωινό, με θέα το πανέμορφο χωριό του Μπατσίου. Η θέα από την βεράντα και την αυλή είναι φανταστική και "βλέπει" τον κόλπο του χωριού μέσα από τον καταπράσινο κήπο μας.

Διαμέρισμα στο Μπατσί


Αν ψάχνετε για διαμέρισμα στο Μπατσί, σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο, θα το βρείτε στα Anemoesa Studios. Το τετράκλινο studio στο Μπατσί είναι πλήρως ανακαινισμένο και πολύ όμορφο. Διαθέτει κουζίνα που δεν της λείπει τίποτα, καθώς έχει όλα τα σκεύη που θα χρειαστείτε, αλλά και εστία. Επιπλέον θα βρείτε βραστήρα και καφετιέρα. Θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε ένα υπέροχο, οικογενειακό πρωινό, με θέα το πανέμορφο χωριό του Μπατσίου. Η θέα από το μπαλκόνι και την αυλή είναι φανταστική και "βλέπει", θάλασσα, βουνό, αλλά και την καταπράσινο κήπο μας. Στο μπάνιο θα βρείτε μπανιέρα και πιστολάκι για τα μαλλιά σας.

Ευάερο και ευήλιο


Το διαμέρισμα στο Μπατσί των Anemoesa Studios απευθύνεται σε οικογένειες και παρέες φίλων, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση μέχρι και τέσσερα άτομα. Η διαμονή θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο. Το τετράκλινο studio θα το βρείτε στο ισόγειο του καταλύματος, οπότε είναι εύκολα προσβάσιμο για όλους τους ανθρώπους. Το διαμέρισμα παρέχει επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ηχομόνωση, ώστε να απολαύσετε με ηρεμία τις προσωπικές σας στιγμές.

Το διαμέρισμα στο Μπατσί των Anemoesa Studios ονομάζεται Νεφέλη. Έχει ένα μεγάλο, άνετο διπλό κρεβάτι και δύο καναπέδες κρεβάτια που μπορείτε είτε να κάτσετε, είτε να κοιμηθείτε. Το πάτωμα είναι φτιαγμένο από παραδοσιακή, όμορφη πέτρα και το σαλόνι του είναι ευάερο και ευήλιο.

Νεφέλη Studio

Οικογενειακό Studio

 

Κάντε σήμερα την κράτησή σας!

Συμπληρώστε την φόρμα κράτησης, για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα στα άνετα studios μας και για να σας εξυπηρετήσουμε με οτιδήποτε χρειαστείτε.