Δίκλινα Studios στο Μπατσί

Δίκλινα Studios στο Μπατσί


Τα Anemoesa Studio με την υπέροχη αυλή και θέα στη θάλασσα, σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για τη διαμονή σας στο όμορφο Μπατσί της Άνδρου. Τα δίκλινα studio δωμάτια είναι ανακαινισμένα με την κυκλαδίτικη αισθητική και με όλες τις απαραίτητες παροχές. Η κουζινούλα διαθέτει οικιακά σκεύη, εστία, ψυγείο, βραστήρα και καφετιέρα. Στο μπάνιο θα βρείτε ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Θα έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε τον καφέ και το πρωινό σας και να τα απολαύσετε στην υπέροχη βεράντα του καταλύματός μας. Η θέα από την βεράντα και την αυλή είναι πραγματικά καταπληκτική.

Δίκλινα Studios στο Μπατσί


Τα Anemoesa Studios με την υπέροχη αυλή και θέα στη θάλασσα σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για τη διαμονή σας στην Άνδρο. Παρέχονται δύο δίκλινα Studios στο Μπατσί με όλες τις απαραίτητες παροχές. Τα δωμάτια είναι ανακαινισμένα και πολύ όμορφα. Στην κουζίνα θα βρείτε οικιακά σκεύη και καφετιέρα. Στο μπάνιο θα βρείτε ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Θα έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε τον καφέ και το πρωινό σας και να τα απολαύσετε στην υπέροχη βεράντα του καταλύματός μας. Η θέα από την αυλή του κήπου μας είναι πραγματικά καταπληκτική και "βλέπει" στον κόλπο του Μπατσίου.

Αξέχαστη εμπειρία διαμονής


Τα Studios μας απευθύνονται σε ζευγάρια, αλλά και σε solo ταξιδιώτες. Η εμπειρία διαμονής θα σας μείνει αξέχαστη και θα είστε απολύτως ικανοποιημένοι. Η μονάδα βρίσκεται στο ισόγειο και είναι εύκολα προσβάσιμη. Φυσικά, σε κάθε διαμέρισμα υπάρχει τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως ηχομονωμένα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την διαμονή σας στο Μπατσί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπάρχουν δύο διαφορετικά δίκλινα studios για να διαλέξετε το Άνθεια και το Κοχύλι. Το Άνθεια, έχει ένα μεγάλο άνετο διπλό κρεβάτι και υπέροχα κυκλαδίτικα χρώματα. Από την άλλη το Κοχύλι έχει δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να γίνουν και ένα διπλό και υπέροχο μπλε χρώμα που θυμίζει τον βυθό της θάλασσας.

Άνθεια Studio

Δίκλινο Studio

 
Κοχύλι Studio

Δίκλινο Studio

 

 

Κάντε σήμερα την κράτησή σας!

Συμπληρώστε την φόρμα κράτησης, για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα στα άνετα studios μας και για να σας εξυπηρετήσουμε με οτιδήποτε χρειαστείτε.