Διαμονή στο Μπατσί

Anemoesa Studios

Διαμονή στο Μπατσί


Η διαμονή στα Anemoesa Studio στo Μπατσί της Άνδρου θα σας μείνει αξέχαστη. Τα Studio θα σας προσφέρουν υπέροχες διακοπές και αξέχαστες στιγμές. Συγκεκριμένα, τα δωμάτιά μας βρίσκονται δίπλα στην θάλασσα, τόσο κοντά που θα ακούτε τον ήχο των κυμάτων και θα βλέπετε την μαγευτική θέα του κόλπου. Το κατάλυμά μας παρέχει, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα διαμερίσματα που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Η ζεστή φιλοξενία μας θα σας μείνει αξέχαστη και η διαμονή θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο. Αν και τα Anemoesa Studio βρίσκονται «μέσα» στο Μπατσί, θα τα βρείτε σε μια ήσυχη, ειδυλλιακή τοποθεσία. Η όμορφη ανατολή του ηλίου και το καλοκαιρινό φεγγάρι στις βεράντες του κήπου θα σας μαγέψουν και θα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε παραμύθι.

Μπροστά στο κύμα


Αν ψάχνετε για Studio και διαμονή στο Μπατσί, τότε τα δωμάτιά μας είναι ιδανικά για εσάς. Βρίσκονται σε μια υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στην θάλασσα, κυριολεκτικά μπροστά από το κύμα. Τα Anemoesa Studio έχουν καθημερινό service πληρώντας όλα τα υγειονομικά πρότυπα και είναι εξοπλισμένα με κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση και free wifi σε όλους τους χώρους του ακινήτου. Τα διαμερίσματα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην υπέροχη αυλή μας, με τα αρωματικά φυτά, τις βουκαμβίλιες και τις κληματαριές μας. Είναι η καλύτερη σκιά, για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Η Άνδρος απέχει μόλις 2 ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας και εμείς στην Anemoesa θα φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή διανομή σας, παρέχοντας όλες τις ανέσεις. Τα δωμάτια μας είναι εξαιρετικά για όλους τους επισκέπτες, τόσο για solo ταξιδιώτες και ζευγάρια, όσο και για οικογένειες και για παρέες φίλων. Στο κατάλυμά μας θα βρείτε την ηρεμία σας, στα ποιοτικά δωμάτια, την εξαιρετική αυλή και την υπέροχη θέα. Το σημαντικότερο όμως, θα καταφέρετε να δραπετεύσετε από τους ξέφρενους ρυθμούς της πόλης. Αν επιλέξετε το πανέμορφο, αρχοντικό νησί της Άνδρου για τις επόμενες διακοπές σας, τότε στα Anemoesa Studio στο Μπατσί θα φροντίσουμε για μια αξέχαστη διαμονή.


 

Κάντε σήμερα την κράτησή σας!

Συμπληρώστε την φόρμα κράτησης, για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα στα άνετα studios μας και για να σας εξυπηρετήσουμε με οτιδήποτε χρειαστείτε.