Τρίκλινο Studio στο Μπατσί

Τρίκλινο Studio στο Μπατσί


Anemoesa Studio, πάνω στο κύμα της θάλασσας, γεμάτο άνεση και ζεστασιά με φόντο το γραφικό Μπατσί. Το δωμάτιο είναι πλήρως ανακαινισμένο και καλόγουστο. Έχει κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη, εστία και ψυγείο. Υπάρχει ακόμα βραστήρας και καφετιέρα. Στο μπάνιο θα βρείτε ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Το πρωί θα μπορείτε να φτιάξετε σπιτικό πρωινό και τον καφέ σας και να τα απολαύσετε στην υπέροχη βεράντα. Η θέα από την βεράντα και την αυλή είναι πραγματικά καταπληκτική.

Τρίκλινο Studio στο Μπατσί


Anemoesa Studios στο Μπατσί, πάνω στο κύμα της θάλασσας, γεμάτο άνεση και ζεστασιά με φόντο το γραφικό Μπατσί. Το δωμάτιο είναι πλήρως ανακαινισμένο και καλόγουστο. Έχει κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη και εστία. Υπάρχει ακόμα βραστήρας και καφετιέρα. Το πρωί θα μπορείτε να φτιάξετε σπιτικό πρωινό και τον καφέ σας και να τα απολαύσετε την υπέροχη θέα από την βεράντα σας. Η θέα από το μπαλκόνι και την αυλή είναι πραγματικά καταπληκτική. Στο μπάνιο θα βρείτε ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

Άνετη και ποιοτική διαμονή


Το Τρίκλινο Studio στο Μπατσί στα Anemoesa Studios απευθύνεται σε οικογένειες, παρέες φίλων, αλλά και ζευγάρια που θέλουν περισσότερη άνεση. Η διαμονή θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Η μονάδα των δωματίων βρίσκεται στο ισόγειο, οπότε είναι προσβάσιμη προς όλους. Επιπλέον το δωμάτιο έχει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και είναι 100% ηχομονωμένο, ώστε να μπορείτε να ηρεμήσετε και να μην σας αποσπά τίποτα.

Το τρίκλινο studio στο Μπατσί των Anemoesa Studios ονομάζεται Όστρια. Έχει ένα μεγάλο, αρχοντικό διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ κρεβάτι, που μπορείτε είτε να κάτσετε, είτε να κοιμηθείτε. Χαρακτηρίζεται από τον μοντέρνο φωτισμό του και τα ζεστά του χρώματα, που θα σας χαλαρώσουν και θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας, τα άγχη και τις ευθύνες της καθημερινότητας.

Studio Όστρια

Τρίκλινο Studio
 

 

Κάντε σήμερα την κράτησή σας!

Συμπληρώστε την φόρμα κράτησης, για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα στα άνετα studios μας και για να σας εξυπηρετήσουμε με οτιδήποτε χρειαστείτε.